In een consult met een persoonlijke benadering wordt gekeken naar hoe jij in je vel zit. Dit gaat dus niet alleen over aanwijsbare, wetenschappelijk bewezen aandoeningen maar ook over hoe jij je voelt. En dan vooral over hoe je je graag wilt voelen!

De vijf voordelen van shiatsu:

1. Shiatsu werkt goed als preventief onderhoud van je lichaam, zoals een APK-keuring of onderhoudsbeurt bij een auto. Ik krijg vaak uit de praktijk terug dat mijn cliënten minder vaak ziek worden, een betere weerstand hebben en energieker zijn dan vòòr de regelmatige behandeling.

2. Bij klachten wordt met een persoonlijk behandelplan toegewerkt naar oplossingen. Dit houdt in dat we samen die manier voor jou gaan vinden die werkt en waar jij tevreden mee bent. Een manier van leven/bewegen/eten/etc. die bijdraagt aan jou gezondheid en welbevinden.

3. Shiatsu werkt ook om lekkerder in je vel te zitten. Mijn cliënten vinden dat ze door shiatsu makkelijker kunnen omgaan met (onverwachte) gebeurtenissen of dat ze geestelijk tot rust kunnen komen, echt even lekker een uurtje voor jezelf!

4. Shiatsu zorgt voor een sneller herstel na operaties of medische ingrepen. Vaak krijg ik mensen in de praktijk die (al heel lang) met vage klachten rondlopen na een medische ingreep die maar niet over willen gaan. Shiatsu zorgt voor een extra zet in de goede richting. Je zelfhelend vermogen wordt aan het werk gezet en je maakt je eigen lichaam weer sterk.

5. Je wordt je bewust van je grenzen. Veel mensen gaan lichamelijk of geestelijk over hun grenzen. Shiatsu laat je voelen hoe je lichaam voelt, laat je ervaren hoe jij je energie besteedt en door middel van coaching vind jij uit hoe je het beste kunt omgaan met jouw eigen grenzen.

Soms werk ik ook samen met collega therapeuten om tot een optimaal resultaat te komen. De doelen worden altijd door jou gesteld! In de opsomming hieronder krijg je een indruk van de klachten waarbij je een afspraak kunt maken bij Jade, Praktijk voor Shiatsutherapie:

Staat jouw klacht er niet tussen? Neem even contact op voor advies over de mogelijkheden!

Let op: shiatsu vervangt geen behandelingen uit de reguliere gezondheidszorg, je moet het zien als een ondersteuning. Bij twijfel wordt u eerst doorverwezen naar de huisarts.